ITEP visoka škola
Vaše obrazovanje za 21. vijek

Pogrešan izbor studija predstavlja najčešći razlog za velike poteškoće prilikom pronalaženja posla u struci. Baš zato na evidencijama službi za zapošljavanje najveći broj nezaposlenih čine visokoobrazovani kadrovi koji međutim ne posjeduju adekvatna znanja i vještine za moderna zanimanja današnjice. S druge strane u pojedinim oblastima vlada konstantan deficit i potražnja za kvalitetnim stručnjacima.

Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo upravo iz tog razloga je kreirala moderne studijske programe na kojima možete steći najtraženija znanja za sigurnu i uspješnu budućnost.

Izgradite karijeru u oblastima koje vam nude najveće šanse za zaposlenje!

Do sigurnog i odlično plaćenog posla dijele vas samo dvije odluke.

Jedna je ona koja se tiče izbora oblasti u kojoj ćete imati realne šanse da ostvarite željene ciljeve, a druga je odabir kvalitetnog obrazovanja uz pomoć koga ćete postati uspješni.

U BiH, kao i kompletnom regionu i pored velike nezaposlenosti informacione tehnologije i preduzetništvo predstavljaju oblasti koje sa pravom nose epitet najperspektivnijih zbog brojnih mogućnosti koje nude za obrazovane stručnjake.

Studiranjem po programima ITEP visoke škole steći ćete upravo najtraženija znanja za 21. vijek koja će vam omogućiti da započnete uspješnu karijeru u profitabilnim oblastima.

Studijski programi koji garantuju sigurnu budućnost

U okviru školovanja po programima ITEP visoke škole možete izabrati profil za stručno usavršavanje koji najviše odgovara vašim interesovanjima i tako se specijalizovati za najtraženija zanimanja u oblasti informacionih tehnologija ili preduzetništva.

Smjer Računarske i informacione tehnologije

Računarski dizajn

Kreativnost je moguće odlično naplatiti ako uz odgovorajuće obrazovanje ovu karakteristiku prilagodite potrebama 21. vijeka.

Informacione tehnologije

Savladajte principe softverskog inženjerstva i postanite visokoobrazovani stručnjak u sektoru koji se najbrže razvija.

Računarske nauke

Ukoliko ste oduvijek željeli da postanete ekspert računarskih nauka, ovo je prava oblast za vaše profesionalno usavršavanje.

Smjer Poslovna ekonomija i preduzetništvo

Javna uprava

Zaposlite se u državnoj upravi ili uspješno poslujte sa javnim preduzećima. Steknite obrazovanje uz koje ćete napredovati i uvećati svoju zaradu.

Menadžment

Za lidere i one koji to žele postati. Za osobe koje žele da organizuju i vode timove u najuspješnijim kompanijama ili upravljaju i realizuju profitabilne poslovne projekte.

Finansijski menadžment i bankarstvo

Ako ste analitična i odlučna osoba, usvojite znanja koja će vam omogućiti da radite u finansijskom sektoru i upravljate novčanim tokovima kompanija.

Smjer Računovodstvo i revizija

Računovodstvo i revizija

Ovaj studijski program obezbjeđuje sticanje širokog spektra kompetencija koje podrazumijevaju konkretnu primjenu stečenih znanja u praksi. Po završetku ovog smjera ispunićete sve preduslove da bez čekanja dođete do posla.

  • Device Content Image
  • Device Content Image
  • Device Content Image

Učite kada god i odakle želite!

Znanje na dodir. Najsavremenija mobilna aplikacija ITEP visoke škole.

Da li znate da možete u potpunosti da promijenite način na koji učite? Nova znanja mogu se usvajati još brže i lakše. Iskusite nešto potpuno revolucionarno i jedinstveno u oblasti obrazovanja na ovim prostorima!

Knjige i učionice vam više nisu neophodne! Kreirali smo alat za edukaciju podržanu najsavremenijim tehnologijama – aplikaciju za mobilno učenje i praćenje nastave.

download app download app

Najsavremeniji uslovi studiranja

Do modernog obrazovanja koje se traži u 21. vijeku moguće je stići jedino uz najsavremenije uslove studija čiji cilj je da omogući efikasnost svakog studenta. ITEP visoka škola je za svoje studente obezbijedila brojne pogonosti koje će vam omogućiti sa bilo kog mjesta usvajate nove vještine i pripremite se za ono što vas čeka tokom karijere.

Učionice opremljene po svjetskim standardima

Tokom studija na ITEP visokoj školi imaćete mogućnost da se usavršavate uz računare posljednje generacije, prisustvujete predavanjima i vježbama u najmodernijim učionicama i koristite drugu prateću opremu koja će vam olakšati učenje.

Studentski portal – za sve potrebne informacije na jednom mjestu

Zahvaljujući Studentskom portalu ITEP visoke škole, moći ćete u svakom trenutku preko interneta da saznate sve što vas zanima u vezi vaših studija. Putem studentskog portala možete pristupati kalendaru nastave i rasporedu časova, online biblioteci, prijavljivati ispite, informisati se o njihovim rezultatima, i još mnogo toga.

Pratite predavanja bilo kad i bilo gdje preko DL platforme

ITEP visoka škola razvila je specijalizovanu platformu za softverski podržano učenje koja vam omogućava da pratite Live stream predavanja, komunicirate sa profesorima i kolegama ili preuzimate nastavne materijale u elektronskoj formi.

Pomoć prilikom zapošljavanja

Saradnja Centra za razvoj karijere i ITEP visoke škole omogućava vam kompletnu pripremu za izlazak na tržište već tokom školovanja. To znači da ćete se kroz studije povezati sa poslodavcima, redovno dobijati obavještenja o konkursima koji odgovaraju vašem obrazovnom profilu i tako biti za korak bliže željenom poslu u odnosu na konkurenciju.

Šta kažu naši studenti

Sadašnji i bivši studenti ITEP visoke škole otkrivaju vam najveće benefite školovanja na ovoj visokoobrazovanoj ustanovi.

Započnite studije po najpovoljnijim uslovima koji važe do kraja mjeseca

Cijena studija je niža što prije se upišete. Na taj način nagrađujemo one kandidate koji pokazuju spremnost i odlučnost za izbor naše škole. Vaša ušteda može iznositi do 1500 konvertibilnih maraka, ako se upišete danas:

Studijski program za poslovnu
ekonomiju i preduzetništvo
Za prijave po promotivnim cijenama Puna cjena 12 rata
1800 KM 3300 KM 167 KM
Studijski program za
računarske i informacione tehnologije
Za prijave po promotivnim cijenama Puna cjena 12 rata
1800 KM 3300 KM 167 KM
Studijski program za računovodstvo i reviziju
Za prijave po promotivnim cijenama Puna cjena 12 rata
1800 KM 3300 KM 167 KM


Ne gubite vrijeme, napravite svoj najvažniji korak ka uspješnoj budućnosti.